Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 330.3/П 32
Автор(ы) : Белінська С. О., Камєнєва Н. В., Мороз О. О.
Заглавие : Теоретико-методологічні засади прогнозування якості харчових продуктів [Электронный ресурс]
Место публикации : Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 29 трав. 2019 р.)/ Київ. нац. торгов.-економ. ун-т. - Київ: Київ. нац. торг.-економ. ун-т, 2019. - С. 70-72 (Шифр 330.3/П 32-572300)
Вид и объем ресурса: Електрон. текстові дані
Примечания : Бібліогр. : с. 72
УДК : 330.3 + 338.439-043.98
ББК : У9(4УКР)42
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): якість харчових продуктів--качество пищевой продукции--прогнозування--прогнозирование

Доп.точки доступа:
Белінська, С. О.; Камєнєва, Н. В.; Мороз, О. О.